Сучасні тенденції професійної підготовки майбутніх фахівців з фізичного виховання - Алексєєнко Ілона Валентинівна (Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова, 2025)
Метою дослідження було вивчення та аналіз сучасних тенденцій професійної підготовки фахівців з фізичного виховання та розробка рекомендацій щодо їх впровадження у навчальний процес. Для досягнення мети та вирішення поставлених завдань обрано такі методи дослідження: теоретичні (теоретико — методологічний аналіз, класифікація та систематизація наукових джерел, порівняння та узагальнення даних теоретичних та експериментальних досліджень), емпіричні (спостереження, методи опитування, тестування, констатувальний та формувальний експеримент), методи обробки даних (узагальнення та систематизація якісних і кількісних даних емпіричного дослідження). Розроблені нами рекомендації призначені для викладачів фізичної культури та впровадженні результатів дослідження в освітній процес. Дослідження має на меті сприяти вдосконаленню системи підготовки фахівців з фізичного виховання відповідно до сучасних освітніх і професійних вимог, що створить умови для їхньої успішної професійної діяльності.
Modern trends in the professional training of future physical education specialists
Алексєєнко І.В. Сучасні тенденції професійної підготовки майбутніх фахівців з фізичного виховання = Modern trends in the professional training of future physical education specialists : магістерська робота ; спец. 014.11 Середня освіта (Фізична культура) / І.В. Алексєєнко ; наук. кер. В.М. Лелека. – Миколаїв : НУК, 2025. – 67 c.
Keywords: професійна підготовка; фахівці з фізичного виховання; цифрові інструменти; технології