Формування раціонального рухового режиму юних спортсменів-веслувальників на етапі початкової підготовки - Надточий, А. В. (My University, 2022)
У кваліфікаційній роботі досліджено та оптимізовано шляхи формування раціонального рухового режиму юних спортсменіввеслувальників на етапі початкової підготовки; вивчено процес становлення технології формування раціонального рухового режиму юних спортсменіввеслувальників на етапі початкової підготовки в умовах Олешківської СДЮШОР; досліджено основні проблемні моменти, котрі виникають під час впровадження технології раціонального рухового режиму веслувальників саме на етапі початкової підготовки. Оцінено використання технології раціонального рухового режиму веслувальників в умовах Олешківської ДЮСШОР; розроблено практичні рекомендації щодо оптимізації засобів та методів формування раціонального рухового режиму юних спортсменіввеслувальників на етапі початкової підготовки.
Надточий, А. В. Формування раціонального рухового режиму юних спортсменів-веслувальників на етапі початкової підготовки : магістерська робота ; спец. 017 ''Фізична культура і спорт'' / А. В. Надточий ; наук. кер. І. В. Наконечний. – Миколаїв : НУК, 2022. – 68 с.
Keywords: веслування; спортсмени-початківці; рухові здібності та навички; 017 ''Фізична культура і спорт''; rowing; novice athletes; movement abilities and skills