Інформаційно-вимірювальна система оперативного екологічного моніторингу водного середовища з прогнозом стану якості води на основі машинного навчання - Давидік Максим Ігорович (НУК, 2024)
Обсяг кваліфікаційної роботи 80 сторінок, у якій: рисунки та використані джерела, таблици. Кваліфікаційна робота присвячена розробці інформаційно-вимірювальної системи оперативного екологічного моніторингу водного середовища з прогнозом стану якості води на основі машинного навчання. В процесі розробки моделі машинного навчання, модель була спроектова та протестована.
Давидік, М. І. Інформаційно-вимірювальна система оперативного екологічного моніторингу водного середовища з прогнозом стану якості води на основі машинного навчання : магістерська робота ; спец. 174 ''Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка'' / М. І. Давидік ; наук. кер. А. М. Топалов. – Миколаїв : НУК, 2024. – 80 с.
Keywords: Python; машинне навчання; екологія; JavaScript; інформаційно-вимірювальна система; 174 ''Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка''; machine learning; ecology; information and measurement system