Розробка чат-боту для конференції ITMAS - Коростельов Я. О. (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота присвячена вирішенню практичної задачі інженерії програмного забезпечення, що характеризується комплексністю та невизначеністю умов, а саме розробці чат-боту для конференції ITMAS. Було проаналізовано практичну задачу інженерії програмного забезпечення з розробки чат-боту для конференції ITMAS, розглянуто існуючі аналоги та виконано постановку задачі на розробку чат-боту для конференції ITMAS. Здійснено аналіз вимог до чат-боту для конференції ITMAS. Розроблено проєкт чат-боту для конференції ITMAS. Кваліфікаційна робота викладена на 89 сторінках друкованого тексту та містить 22 рисунки, 6 таблиць, 5 додатків та список використаних джерел з 21 найменування.
Коростельов, Я. О. Розробка чат-боту для конференції ITMAS : бакалаврська робота ; спец. 121 "Інженерія програмного забезпечення" / Я. О. Коростельов ; наук. кер. А. В. Пухалевич. – Миколаїв : НУК, 2025. – 90 с.
Keywords: розробка програмного забезпечення; чат-бот; проєктування програмного забезпечення; 121 "Інженерія програмного забезпечення"