Дослiдження контактного ГТА з ТУК номiнальною потужнiстю 25 МВт для приводу нагнiтача компресорної станцii - Жук Дмитро Ігорович (My University, 2023)
У роботі виконані дослідження контактного газотурбінного агрегата з теплоутилізаційним контуром номінальною потужністю 25 МВт для приводу нагнітача компресорної станції. Послідовно освітлені наступні питання: вибір теплової схеми і її детальний тепловий розрахунок; визначення габаритів елементів агрегату і термогазодинамічні розрахунки турбін; розробка конструкції турбіни низького тиску двигуна; розрахунок робочої лопатки та диска турбіни низького тиску на міцність; розробка паливної системи; огляд способів поліпшення екологічних характеристик камер згоряння газотурбінних двигунів; розрахунки камери згоряння двигуна.
Жук, Д. І. Дослiдження контактного ГТА з ТУК номiнальною потужнiстю 25 МВт для приводу нагнiтача компресорної станцii : магістерська робота ; спец. 142 ''Енергетичне машинобудування'' / Д. І. Жук ; наук. кер. А. В. Козловський. – Миколаїв : НУК, 2023. – 143 с.
Keywords: газотурбінна установка; компресорна станція; ефективність; витрата палива; тепловий розрахунок; габаритний розрахунок.; 142 ''Енергетичне машинобудування''; gas turbine unit; compressor station; efficiency; fuel consumption; thermal calculation; overall calculation