Інформаційна підтримка дизайнерських проєктів з використанням технологій рециклінгу стекол - Дєнін С. А.; Головін В. О.; Морозан С. М.; Гайдаєнко О. В.; Казимиренко Ю. О. (My University, 2023)
Стаття присвячена вирішенню актуальної науково-практичної проблеми впровадження безвідходних технологій у дизайнерські проєкти. Для цього в роботі вирішуються задачі рециклінгу бою скла з їх використанням у меблевих інтер’єрах, створенням архітектурних вітражів та художніх виробів. Різноманіття скляних відходів вимагатиме їх сортування з проведенням експертизи, для чого застосовано системно-аналітичний підхід з розробкою нової інформаційної системи. Одержані результати розширюють технологічні можливості рециклінгу за рахунок систематизації та управління даними.
Інформаційна підтримка дизайнерських проєктів з використанням технологій рециклінгу стекол / С. А. Дєнін, В. О. Головін, С. М. Морозан, О. В. Гайдаєнко, Ю. О. Казимиренко // Матеріали міжнар. молодіжної наук.-техн. конф. “Молода наука – роботизація і нанотехнології сучасного машинобудування“. – Краматорськ ; Тернопіль : ДДМА, 2023. – С. 77–81.