Корекція мовлення у дітей старшого дошкільного віку в процесі активізації міжпівкульної взаємодії - Ісмагулова-Онофрейчук Нафіся Рашитівна (Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова, 2025)
У кваліфікаційній роботі досліджено основи та практичні аспекти корекції мовлення у дітей старшого дошкільного віку в процесі активізації міжпівкульної взаємодії. Проведено аналіз сучасних підходів до організації логопедичної корекції у дітей старшого дошкільного віку в процесі міжпівкульової взаємодії. Запропоновано дидактичну модель корекції мовлення у дітей старшого дошкільного віку в процесі активізації міжпівкульної взаємодії. Створено зміст корекційно-розвивальної методики для корекції мовлення у дітей старшого дошкільного віку в процесі активізації міжпівкульної взаємодії. Розроблено методичні рекомендації щодо процесу активізації міжпівкульної взаємодії у процесі корекції мовлення у дітей старшого дошкільного віку.
Speech correction in older preschool children through activation of interhemispheric interaction
Ісмагулова-Онофрейчук Н.Р. Корекція мовлення у дітей старшого дошкільного віку в процесі активізації міжпівкульної взаємодії = Speech correction in older preschool children through activation of interhemispheric interaction : магістерська робота ; спец. 016 Спеціальна освіта / Н.Р. Ісмагулова-Онофрейчук ; наук. кер. О.Г. Білюк. – Миколаїв : НУК, 2025. – 98 с.
Keywords: корекція мовлення; старший дошкільний вік; міжпівкульна взаємодія; активізація міжпівкульної взаємодії; логопедична робота; speech correction; senior preschool age; interhemispheric interaction; activation of interhemispheric interaction; speech therapy work