Основи інформаційних технологій - Михелєв, І. Л.; Слободян, С. О. (My University, 2014)
Посібник містить програму першої та другої частин курсу "Основи інформаційних технологій та програмування", основи теоретичного матеріалу, алгоритми реалізації базових обчислювальних процесів на ЕОМ, приклади розв'язання задач, алгоритми та приклади реалізації класичних чисельних методів. Призначено для студентів, що вивчають курс "Основи інформаційних технологій та програмування".
Михелєв, І. Л. Основи інформаційних технологій : навч. посібник / І. Л. Михелєв, С. О. Слободян. – Миколаїв : НУК, 2014. – 168 с. + електрон. копія.