English for Shipbuilders: a Technical Reader - Бойко Любов Михайлівна (My University, 2026)
Рекомендації складені відповідно до робочої навчальної програми з дисципліни «Англійська мова для кораблебудівників», містять англомовні автентичні тексти професійного спрямування, вправи до них, глосарій до тем, завдання до текстів та список рекомендованої літератури для підготовки до занять та самостійної роботи. Призначено для студентів третього курсу кораблебудівних спеціальностей, які прагнуть поглибити свої знання англійської мови з фаху.
Бойко, Л. М. English for Shipbuilders: a Technical Reader : метод. рекомендації до самостійної роботи студентів з дисципліни «Англійська мова для кораблебудівників» / Л. М. Бойко. – Миколаїв : НУК, 2026. – 47 с.