Лізингові операції як вид інвестиційної діяльності: національний та міжнародний досвід - Іртищева, І. О.; Смелянець, Т. В.; Наголюк, К. А. (My University, 2012)
У статті розглянуто сутність та переваги лізингових операцій для України, проблеми підвищення ефективності використання лізингу і лізингових відносин при формуванні основних засобів, а також запропоновано ряд заходів щодо вдосконалення даного різновиду підприємницької діяльності.
Іртищева, І. О. Лізингові операції як вид інвестиційної діяльності: національний та міжнародний досвід / І. О. Іртищева, Т. В. Смелянець, К. А. Наголюк // Інвестиції: практика та досвід. – 2012. – № 9. – С. 34–37.
Keywords: лізинг; лізингова операція; лізингова компанія; лізинговий бізнес; leasing; the leasings operation; leasing company; leasing business