Професійні компетентності сучасного бібліотечного фахівця - Костирко, Т. М. (My University, 2016)
Розглянуто короткий огляд зарубіжних підходів до визначення та використання компетентностей, структура компетентностей, використання моделі компетентностей в управлінні персоналом бібліотек. Наголошено на необхідності якісних змін в підвищенні професійних компетентностей, цільових програм підвищення кваліфікації.
Костирко, Т. М. Професійні компетентності сучасного бібліотечного фахівця / Т. М. Костирко // Матеріали міжнар. наук.-практ. конф. «Бібліотека університету на новому етапі розвитку соціальних комунікацій», 1–2 груд. 2016 р. – Дніпро : ДНУЗТ, 2016. – Режим доступу : http://conflib.diit.edu.ua/BUN_16/paper/view/4652
Keywords: компетенція; компетентність; компетентнісний підхід; бібліотеки вишів; структура компетенцій