Цифрове і змішане навчання: до п’ятої річниці запровадження і необхідності проаналізувати власний досвід (2020–2024) - Бобіна О. В. (НУК, 2024)
Описано досвід цифрового і змішаного навчання у світі. Описані навички отримані в ході використання цифрового і змішаного навчання під час пандемії та війни 2022–2024 рр. Зроблено висновок про необхідність вдосконалення набутих навичок компетентності та поширення інструментів цифрового і змішаного навчання.
Digital and blended learning: towards the fifth anniversary of implementation and the need to analyze own experience (2020–2024)
Keywords: соціологія освіти; педагогічні технології; вища освіта; історія України; війна 2022–2024; пандемія; sociology of education; pedagogical technologies; higher education; history; Ukraine; blended learning war; pandemic 2022–2024