Методичні вказівки до виконання розділу з питань безпеки життєдіяльності та цивільної оборони у дипломних роботах (проектах) студентів - Михайлюк, В. О.; Ізотов, В. І.; Штейн, П. В. (My University, 2009)
Методичні вказівки є організаційно-методичним документом, що визначає порядок та методику виконання розділу з питань безпеки життєдіяльності та цивільної оборони у дипломних роботах (проектах) студентів всіх спеціальностей та форм навчання університету. Методичні вказівки призначені для використання викладачами, студентами та фахівцями у сфері цивільного захисту.
Михайлюк, В. О. Методичні вказівки до виконання розділу з питань безпеки життєдіяльності та цивільної оборони у дипломних роботах (проектах) студентів / В. О. Михайлюк, В. І. Ізотов, П. В. Штейн. – Миколаїв : НУК, 2009. – 56 с.
Keywords: дерево подій; оцінка ризику; аварія; розрахунок імовірності; збитки