Методи викладання економіки у сучасній вищій школі - Коваленко, М. А.; Ломоносова, О. Е.; Швороб, Г. М. (My University, 2019)
У науково-методичному виданні досліджуються проблеми адаптації процесу підготовки фахівців-економістів до вимог сучасної економіки та шляхи їх подолання, забезпечення відповідності навчального процесу вимогам Закону України "Про вищу освіту". Призначений для викладачів і організаторів навчального процесу у закладах вищої освіти, студентів, аспірантів.
Коваленко, М. А. Методи викладання економіки у сучасній вищій школі / М. А. Коваленко, О. Е. Ломоносова, Г. М. Швороб . - Херсон : Олді-плюс, 2019 . - 220 с.