Психологічна підготовка майбутніх спеціалістів з комп’ютерних технологій до сучасних тенденцій і особливостей професійної діяльності - Чугуєва, І. Є.; Chuguyeva, I. Y. (My University, 2010)
Розглянуті актуальні соціально-психологічні аспекти стану в галузі комп’ютерних технологій. Особливості професійної діяльності, пов’язані з задачами, умовами і специфікою труда, та їх вплив на вимоги до працівника
Чугуєва, І. Є. Психологічна підготовка майбутніх спеціалістів з комп’ютерних технологій до сучасних тенденцій і особливостей професійної діяльності / І. Є. Чугуєва // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2010. – Вип. 3. – С. 146–148.
Keywords: професійна діяльність; психологічна підготовка; професійно значущі характеристики; professional activity; psychological preparation; professionally meaningful descriptions