Розробка та обгрунтування бізнес-плану cтворення нового підприємства в сфері аквакультури та туризму - Бернада А. Р.; Bernada A. R. (My University, 2025)
У випускній кваліфікаційній роботі досліджено теоретичні засади організації підприємницької діяльності у сфері громадського харчування. Проаналізовано тенденції розвитку ресторанного бізнесу та попит на спеціалізовані заклади. Обґрунтовано ідею відкриття ресторану равликів з урахуванням ринкової кон’юнктури. У практичній частині розроблено бізнесплан створення ресторану, який засвідчив економічну доцільність проекту.
Development and Justification of a Business Plan for Establishing a New Enterprise in the Hotel and Restaurant Industry
Бернада, А. Р. Розробка та обгрунтування бізнес-плану cтворення нового підприємства в сфері аквакультури та туризму = Development and Justification of a Business Plan for Establishing a New Enterprise in the Hotel and Restaurant Industry : бакалаврська робота ; спец. 051 ''Економіка'' / А. Р. Бернада ; наук. кер. О. П. Корнієнко. – Миколаїв : НУК, 2025. – Ч. 2. – 85 с.
Keywords: ресторан; равлики; бізнес-план; економічна ефективність; підприємство; планування; 051 ''Економіка''; restaurant; helixo; business plan; economic efficiency; enterprise; planning