Психолого-педагогічні засади виховної роботи зі студентами - Кардач, Т. О.; Трибулькевич, К. Г. (My University, 2018)
У статті здійснено аналіз ролі виховної роботи зі студентами в навчально-професійній діяльності. Розглянуто поняття «виховна робота зі студентами ВНЗ», визначення ролі виховної роботи у навчально-професійній діяльності та умови забезпечення професійної роботи студентів на навчання.
Кардач, Т. О. Психолого-педагогічні засади виховної роботи зі студентами / Т. О. Кардач, К. Г. Трибулькевич // Матеріали Всеукр. студент. наук.-практ. конф. "Проблеми соціально-гуманітарних наук", 7 груд. 2017 р. – Одеса : Купрієнко СВ, 2018. – С. 34–37.
Keywords: виховання; навчально-професійна діяльність; вищий навчальний заклад; виховна робота; самовиховання