Збірник задач для контрольних та самостійних робіт з дисципліни «Дослідження операцій електромеханічних систем» - Блінцов Володимир Степанович; Бурунін Андрій Павлович (My University, 2026)
Збірник містить індивідуальні завдання для контрольних та самостійних робіт, які охоплюють основні розділи дисципліни та відповідають сучасним вимогам до підготовки магістрів у галузі електричної інженерії. Запропоновані задачі орієнтовані на формування фахових компетентностей, необхідних для науково-дослідної, проєктної, виробничо-технологічної та педагогічної діяльності майбутніх магістрів. Призначено для здобувачів освіти під час аудиторної та самостійної роботи, виконання індивідуальних завдань, курсового і кваліфікаційного проєктування з дисципліни «Дослідження операцій електромеханічних систем».
Блінцов, В. С. Збірник задач для контрольних та самостійних робіт з дисципліни «Дослідження операцій електромеханічних систем» / В. С. Блінцов, А. П. Бурунін. – Миколаїв : НУК, 2026. – 36 с.