Здійснення контролю в органах внутрішніх справ - Дубинський, О. Ю.; Dubinskii, O. Yu. (My University, 2014)
У статті подається класифікація контролю, визначається система та суб'єкти цивільного контролю над правоохоронними органами держави та їх контрольні повноваження. Окрема увага приділяється формам відомчого контролю в органах внутрішніх справ
Control in the internal affairs
Дубинський, О. Ю. Здійснення контролю в органах внутрішніх справ / О. Ю. Дубинський // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2014. – Вип. 7. – С. 52–55.
Keywords: законність; контроль; органи внутрішніх справ; legality; control; internal affairs bodies