Розгляд цивільних справ щодо компенсації шкоди, заподіяної неправомірними діями органів, що здійснюють оперативно-розшукову діяльність, органів досудового розслідування, прокуратури і суду - Достдар Р. М.; Сидоров Д. А.; Dostdar R.; Sidorov D. (My University, 2024)
У тезах розглядаються питання деліктної відповідальності за шкоду, спричинену неправомірними діями органів, що здійснюють оперативно-розшукову діяльність, органів досудового розслідування, прокуратури і суду. Проаналізовані підстави та суб’єкти відповідальності. Досліджується судова практика з окресленого питання.
Consideration of civil cases regarding compensation for damage caused by illegal actions of bodies performing operational and investigative activities, bodies of pre-judicial investigation, prosecutor’s office and the court
Достдар, Р. М. Розгляд цивільних справ щодо компенсації шкоди, заподіяної неправомірними діями органів, що здійснюють оперативно-розшукову діяльність, органів досудового розслідування, прокуратури і суду = Consideration of civil cases regarding compensation for damage caused by illegal actions of bodies performing operational and investigative activities, bodies of pre-judicial investigation, prosecutor’s office and the court / Р. М. Достдар, Д. А. Сидоров // Матеріали ХV міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2024. – С. 836–840.
Keywords: делікт; відповідальність; неправомірні дії; правоохоронні органи; судові органи; tort; liability; illegal actions; law enforcement agencies; judicial authorities