Методичні вказівки з курсу "Організація та нормування праці" до виконання лабораторних робіт - Бержак, Віктор Михайлович; Бержак, Аліна Вікторівна (My University, 2012)
У дані методичні вказівки включено теоретичні та методичні основи курсу "Організація та нормування праці". Подано основні положення методики виконання лабораторних робіт щодо вивчення витрат робочого часу, визначення важкості праці. Запропоновано антропометричне опрацювання проектів при їх ергономічному вивченні. Призначено для виконання лабораторних робіт з вище вказаного курсу студентами економічних спеціальностей.
Бержак, В. М. Методичні вказівки з курсу "Організація та нормування праці" до виконання лабораторних робіт / В. М. Бержак, А. В. Бержак. - Миколаїв : НУК, 2006. - 32 с. + ел. копія.
Keywords: організація та нормування праці; вивчення витрат робочого часу; визначення важкості праці; принцип наукової організації праці; проектування трудового процесу