Проектне управління в структурі корпоративної інформаційної системи суднобудівного підприємства - Фатєєв М. В.; Поткін О. О.; Fateev M. V.; Potkin O. O. (My University, 2021)
В доповіді розкрито механізм запровадження системи проектного управління на суднобудівному підприємстві. Визначено роль нормативно-довідкової бази підприємства та функції офісу управління проектами.
Project management in the structure of the corporate information system of the shipbuilding enterprise
Фатєєв, М. В. Проектне управління в структурі корпоративної інформаційної системи суднобудівного підприємства = Project management in the structure of the corporate information system of the shipbuilding enterprise / М. В. Фатєєв, О. О. Поткін // Матеріали XII міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2021. – С. 513–514.