Бухгалтерський і податковий облік розрахунків з бюджетом (на матеріалах СТОВ "Куяльник") - Кучмій, Каріна; Kuchmii, Karina (My University, 2021)
Кваліфікаційну роботу присвячено проблемі бухгалтерського та податкового обліку розрахунків з бюджетом. Обґрунтовані теоретичні, науково-методичні і прикладні питання бухгалтерського та податкового обліку розрахунків з бюджетом підприємства, розроблені практичні рекомендації, спрямовані на вдосконалення організації бухгалтерського і податкового обліку розрахунків з бюджетом на конкретному підприємстві. Проведено аналіз господарської діяльності і фінансового стану підприємства, розраховано показники ліквідності, платоспроможності, майнового стану, ділової активності. На основі критичного розгляду діючого порядку бухгалтерського і податкового обліку розрахунків з бюджетом підприємства показано неузгодженість окремих нормативних актів відносно бухгалтерського обліку і податкової звітності.
Кучмій, К. Р. Бухгалтерський і податковий облік розрахунків з бюджетом (на матеріалах СТОВ "Куяльник") : робота бакалавра; 071 "Облік і оподаткування" / К. Р. Кучмій ; наук. кер. Н. В. Гавриленко. – Первомайськ : ПФ НУК, 2021. – 85 с.
Keywords: бухгалтерський облік; оподаткування; бюджет; податкова звітність; 071 "Облік і оподаткування"