Основні моделі взаємодії президента й парламенту в контексті особливостей положення парламентських партій в політичному просторі - Ломжець, Ю. В.; Lomzhets, Y. (My University, 2012)
Аналізуються різні форми та системи правління. Розглядаються основні критерії, які визначають ефективність взаємодії всіх гілок влади, а також міститься аналіз особливостей взаємодії президента із парламентом, виходячи із місця різних політичних партій в парламенті.
The basic model of interaction between the president and parliament in the context of the impact of the parliamentary parties
Ломжець, Ю. В. Основні моделі взаємодії президента й парламенту в контексті особливостей положення парламентських партій в політичному просторі = The basic model of interaction between the president and parliament in the context of the impact of the parliamentary parties / Ю. В. Ломжець // Гілея : наук. вісн. – Київ : Гілея, 2012. – Вип. 59. – С. 772–778.
Keywords: форма правління; влада; президент; парламент; партія; опозиція; form of government; power; president; parliament; the party opposition