Портовий потенціал України, як складова конкурентоспроможності її транспортного комплексу - Гришина Л. О.; Хмарська І. А.; Gryshyna L.; Khmarska І. (My University, 2021)
Досліджено значення портового потенціалу у забезпеченні конкурентоспроможності транспортної системи України. Визначено основні стримуючі фактори використання портового потенціалу. Сформовано рекомендації щодо підвищення ефективності використання портового потенціалу України в сучасних умовах.
Port potential of Ukraine as a component of the competitiveness of its transport complex
Гришина, Л. О. Портовий потенціал України, як складова конкурентоспроможності її транспортного комплексу = Port potential of Ukraine as a component of the competitiveness of its transport complex / Л. О. Гришина, І. А. Хмарська // Матеріали XII міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2021. – С. 485–487.