Аналіз рідкого палива отриманого з полімерних відходів методом піролізу - Маркіна Л. М.; Жолобенко Н. Ю.; Ушкац С. Ю.; Markina L. M.; Zholobenko N. Yu.; Ushkats S. Yu. (My University, 2022)
Перспективною технологією утилізації пластикових відходів є піроліз, хімічний процес, який розщеплює пластмаси на сировину. Ключовими продуктами піролізу є рідини, що нагадують сиру нафту, які можна спалювати як паливо, та інші сировини, що можна використовувати в багатьох нових хімічних процесах, дозволяючи здійснювати процес із замкнутим циклом.
Analysis of Liquid Fuel Obtained From Polymer Waste by the Pyrolysis Method
Маркіна, Л. М. Аналіз рідкого палива отриманого з полімерних відходів методом піролізу = Analysis of Liquid Fuel Obtained From Polymer Waste by the Pyrolysis Method / Л. М. Маркіна, Н. Ю. Жолобенко, С. Ю. Ушкац // Матеріали ХIII міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : Вид. Торубара В. В., 2022. – С. 279–281.