Розробка дизайну інтер’єру плавучий будинок - Квіткевич З. С. (My University, 2026)
Представлено дизайн-проєкт інтер’єру салону самохідного плавучого будинку зурахуванням особливостей проєктування суднових інтер’єрів, надбань сучасних тенденцій в дизайні та власного авторського погляду. Метапроєктування – розробка власного дизайнерського рішення інтер’єру плавучого будинку, яке відповідає технічним, ергономічним і естетичним вимогам. Об’єктпроєктування – самохідний плавучий будинок. Методи дослідження: аналітичний, дескриптивний, статистичний огляд, порівняльний. До основних завдань роботи можна віднести: 1. Аналіз існуючих проєктівплавучих будинків, виявлення найбільш поширених сучасних тенденцій. 2. Аналіз конструкції об’єкту розробки. 3. Вибір образного, стилістичного та кольорового рішень, матеріалів та обладнання, освітлення та вентиляції з урахуванням специфіки проєктування суднового середовища, сучасних тенденцій, власного авторського погляду. Практичне значення полягає в тому, що матеріали роботи можуть бути використані при розробці таких курсів як «Архітектура і дизайн суден» та «Дизайн-проектування суднового середовища», для практичної реалізації проєкту. Загальний обсяг роботи – 57 стор., список літератури включає 8найменувань, кількість використаних ілюстрацій – 30, кількість використаних таблиць – 4.
Keywords: хаусбот; концепція; стильове рішення; кольорове рішення; зонування; технічне обладнання; меблеве обладнання; 022 "Дизайн"; houseboat; concept; style decision; color decision; zoning; technical equipment; furniture equipment