Кластери в промисловості: етимологічні витоки та економічний зміст - Парсяк В. Н.; Жукова, О. Ю.; Ващиленко А. М.; Parsyak, Volodymyr N.; Zhukova Olena; Vashchylenko Artem (My University, 2021)
Доповідь присвячена висвітленню поглядів авторів на економічну природу терміну «кластер». Він набув широкого поширення в контенті, присвяченому пошуку ефективних інструментів піднесення прибережних регіонів. І не лише в Україні, але й і цілому світі. Від так виникла потреба узагальнити чисельні пропозиції колег-науковців та запропонувати власну.
Clusters in industry: ethymological origins and economic content
Парсяк, В. Н. Кластери в промисловості: етимологічні витоки та економічний зміст = Clusters in industry: ethymological origins and economic content / В. Н. Парсяк, О. Ю. Жукова, А. М. Ващиленко // Матеріали XII міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2021. – С. 504–507.