Технологічна платформа Shipbuilding 4.0: виклики до суднобудівної освіти - Слободян С. О.; Харитонов, Ю. М.; Slobodian Serhii; Kharytonov, Yuriy (My University, 2022)
Розглянуті основні складові технологічної платформи Shipbuilding 4.0. Показано, що її запровадження на суднобудівних підприємствах потребує, перш за все, підготовки фахівців з її відповідних напрямків. Запропоновано заходи щодо адаптації діяльності університету за умов започаткування на суднобудівних підприємствах України ідеології технологічної платформи Shipbuilding 4.0.
Technological Platform Shipbuilding 4.0: Challenges To Shipbuilding Education
Слободян, С. О. Технологічна платформа Shipbuilding 4.0: виклики до суднобудівної освіти = Technological Platform Shipbuilding 4.0: Challenges To Shipbuilding Education / С. О. Слободян, Ю. М. Харитонов // Матеріали ХIII міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : Вид. Торубара В. В., 2022. – С. 14–16.