Пристрій для GPS моніторингу у разі надзвичайної ситуації - Прихода Є. Р.; Prykhoda Yevhenii (My University, 2025)
Прихода Є. Р. «Пристрій для GPS моніторингу у разі надзвичайної ситуації». Кваліфікаційна робота зі спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія», освітньої програми «Комп’ютерні системи та мережі». Миколаїв: НУК ім. адм. Макарова. 2024 рік. 82 сторінки. Кваліфікаційна робота присвячена розробці компактного та енергоефективного пристрою для GPS-моніторингу у надзвичайних ситуаціях. Пристрій дозволяє визначати координати користувача за допомогою модуля NEO-6M та передавати сигнал тривоги через GSM-модуль SIM800L. В основі системи – мікроконтролер ESP32, що забезпечує стабільну роботу та низьке енергоспоживання.
Device for GPS monitoring in case of emergency
Прихода, Є. Р. Пристрій для GPS моніторингу у разі надзвичайної ситуації = Device for GPS monitoring in case of emergency : бакалаврська робота ; спец. 123 ''Комп’ютерна інженерія'' / Є. Р. Прихода ; наук. кер. Є. О. Прищепов. – Миколаїв : НУК, 2025. – 82 с.
Keywords: GPS-моніторинг; GPS-трекер; надзвичайна ситуація; мікроконтролер ESP8266; супутникова навігація; Arduino IDE; 123 ''Комп’ютерна інженерія''; GPS monitoring; GPS tracker; emergency; ESP8266 microcontroller; satellite navigation