Термоакустичний двигун з системою автоматичної стабілізації температурного градієнта регенератора - Коробко, Володимир Владиславович; Рижков, Сергій Сергійович; Кондратенко, Юрій Пантелійович; Трушляков, Євгеній Іванович; Коробко, Олексій Володимирович (My University, 2015)
Термоакустичний двигун містить резонатор, в порожнині якого розташовані послідовно гарячий теплообмінник, регенератор, холодний теплообмінник та датчики температури, що встановлені на поверхнях гарячого та холодного теплообмінників, датчик витрати теплоносія, насос, електромеханічний керований клапан та мікропроцесорний керуючий пристрій, вхідний патрубок гарячого теплообмінника, на якому встановлено датчик витрати теплоносія, підключено до джерела вторинних енергоресурсів. Вихідний патрубок гарячого теплообмінника підключено до насоса, відповідні входи мікропроцесорного керуючого пристрою підключені до виходів датчиків температури та датчика витрати теплоносія, а вихід мікропроцесорного керуючого пристрою – до керованого входу електромеханічного клапана.
Пат. 99405 Україна. Термоакустичний двигун з системою автоматичної стабілізації температурного градієнта регенератора / В. В. Коробко, С. С. Рижков, Ю. П. Кондратенко, Є. І. Трушляков, О. В. Коробко (Україна). – Заявл. 14.10.2013 ; опубл. 10.06.2015, Бюл. № 11.
Keywords: патент; термоакустичний двигун