Система керування електроприводами промислового обладнання - Білюк Іван Сергійович; Савченко Олег Валерійович; Чубчик Михайло Сергійович; Чубчик Станіслав Сергійович; Колубай Михайло Борисович; Гуляєв Андрій Валентинович (My University, 2025)
Система керування відноситься до промислових роботів та верстатів і може бути використана в інших технічних пристроях електромеханічних систем керування з кроковими двигунами. Ключові слова: система керування, кроковий двигун, автоматизований електропривод, математичне моделювання, мікрокроковий режим, промислове устаткування, промислові роботи.
Система керування електроприводами промислового обладнання / І. С. Білюк, О. В. Савченко, М. С. Чубчик, С. С. Чубчик, М. Б. Колубай, А. В. Гуляєв // Scientific Collection «InterConf». – 2025. – № 266. – С. 122–125.
Keywords: система керування; кроковий двигун; автоматизований електропривод; математичне моделювання; мікрокроковий режим; промислове устаткування; промислові роботи