Аналитическая зависимость для выбора семейства распределений Джонсона - Приходько, Сергей Борисович; Макарова, Лидия Николаевна; Приходько, Андрей Сергеевич (My University, 2016)
Отримана нелінійна залежність ексцесу від асиметрії для автоматизації вибору сім'ї розподілів Джонсона для діапазону асиметрії у квадраті від 0 до 40. Залежність апроксимує чисельні дані з максимальною відносною похибкою, що не перевищує 1,15 %.
Приходько, С. Б. Аналитическая зависимость для выбора семейства распределений Джонсона / С. Б. Приходько, Л. Н. Макарова, А. С. Приходько // Проблеми інформаційних технологій. – 2016. – № 02 (020). – С. 105–110.
Keywords: сім'я розподілів Джонсона; ексцес; асиметрія; аналітична залежність; вибір