Проблема молодіжного безробіття в Україні - Мамонов, С. В.; Матвієнко, Л. В. (My University, 2018)
У статті розглянуто проблему безробіття молоді в сучасний період. Розкрито причини та визначено головні чинники цієї проблеми. Сформовано висновки із зазначенням напрямків її вирішення.
Мамонов, С. В. Проблема молодіжного безробіття в Україні / С. В. Мамонов, Л. В. Матвієнко // Матеріали Всеукр. студент. наук.-практ. конф. "Проблеми соціально-гуманітарних наук", 7 груд. 2017 р. – Одеса : Купрієнко СВ, 2018. – С. 301–305.
Keywords: молодь; безробіття; ринок праці; робоча сила; конкурентоздатність