Розвиток фізичного виховання, професійного спорту, спортивні досягнення НКІ–НУК - Сокол О. В.; Вакуліна Л. М.; Sokol O. V.; Vakylina L. M. (My University, 2023)
З часу створення Миколаївського кораблебудівного інституту минуло 100 років. Майже половина часу історія Миколаєва пов’язана з Кораблебудівним інститутом–університетом. Університет готує фахівців із вищою освітою для суднобудівних та машинобудівних заводів Миколаєва, конструкторських бюро, інших підприємств суднобудування та машинобудування України, а також фахівців з фізичного виховання та спорту для спортивних закладів.
Development of physical education, professional sports, sports achievements of NKI-NUK
Сокол, О. В. Розвиток фізичного виховання, професійного спорту, спортивні досягнення НКІ–НУК = Development of physical education, professional sports, sports achievements of NKI-NUK / О. В. Сокол, Л. М. Вакуліна // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : Іліон, 2023. – Вип. 16. – С. 78–80.
Keywords: навчально-спортивна робота; історія; етапи розвитку; підготовка кадрів; educational and sports work; history; stages of development; personnel training