Застосування модельних тестів у визначенні ігрової діяльності - Сокол, О. В.; Гетьманцев, С. В; Смірнова, І. М.; Sokol, O. V.; Getmantsev, S. V.; Smirnova, I. N. (My University, 2009)
Визначення здібностей до ігрової діяльності, а саме, до взаємодії, орієнтуванню, оригінальності оперативних рішень, швидкості дії й інших якостей являються задачами відбору в спортивних іграх
Сокол, О. В. Застосування модельних тестів у визначенні ігрової діяльності / О. В. Сокол, С. В. Гетманцев, І. М. Смірнова // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2009. – Вип. 2. – С. 292–296
Keywords: спортивні ігри; відбір; тести; sporting games; selection; tests