Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Web-технології та web-дизайн" - Беркунський Євген Юрійович (НУК, 2015)
Наведено теоретичні відомості та довідкову інформацію для виконання завдань лабораторних робіт з дисципліни: основні відомості про структуру web-сайтів, стандартні елементи, конструкції мов HTML та CSS. Розглянуто основи створення динамічного контенту мовою Java. Призначено для студентів денної і заочної форм навчання спеціальності 8.05010101 "Інформаційні управляючі системи та технології". Можуть бути використані студентами інших спеціальностей.
Беркунський, Є. Ю. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Web-технології та web-дизайн" / Є. Ю. Беркунський. – Миколаїв : НУК, 2015. – 25 c.
Keywords: web; html; css; java; server