Експериментальне дослідження водометного рушія із застосуванням принципу електрогідравлічного ефекту - Латипов, Р. В.; Зайцев, В. В.; Latypov, Roman V.; Zaytsev, Valeriy V. (My University, 2016)
Проаналізовано наукові дослідження й літературу з проблеми застосування електрогідроудару в суднобудуванні. Розроблено й виготовлено експериментальну модель водометного рушія на принципі електрогідроудару. Виконано ряд експериментів, у результаті яких зафіксовано параметри роботи досліджуваного водомета.
Латипов, Р. В. Експериментальне дослідження водометного рушія із застосуванням принципу електрогідравлічного ефекту = Experimental research of water jet on the principle of the electrohydraulic effect / Р. В. Латипов, В. В. Зайцев // Зб. наук. пр. НУК. – Миколаїв : НУК, 2016. – № 2 (464). – С. 13–17.
Keywords: водометний рушій; електрогідравлічний ефект; електрогідроудар; інновації в проектуванні водометних рушіїв; електрогідравлічний ефект в суднобудуванні; електрогідравлічний ефект для суден; водометный движитель; электрогидравлический эффект; электрогидроудар; инновации в проектировании водометных движителей; электрогидравлический эффект в судостроении; электрогидравлический эффект для судов; water jet; electrohydraulic effect; innovation in water jet design; electrohydraulic effect in shipbuilding; electrohydraulic effect for vessel