Перспективи повоєнної відбудови освітянської сфери в Україні - Матвієнко Л. В.; Matvienko L. V. (My University, 2025)
У роботі розглянуто перспективи повоєнної відбудови освітянської сфери в Україні. Надано основні характеристики законодавчих актів та складових новітніх технологій освітянської галузі. Запропоновано стратегію покращення становлення освітянського процесу в Україні.
Of post-war reconstruction of the enlightenmental sphere in Ukraine
Матвієнко, Л. В. Перспективи повоєнної відбудови освітянської сфери в Україні = Of post-war reconstruction of the enlightenmental sphere in Ukraine / Л. В. Матвієнко // Матеріали ХVІ міжнар. наук.-техн. конф. «Інновації в суднобудуванні та океанотехніці». – Миколаїв : НУК, 2025. – С. 1144–1147.
Keywords: перспективи; повоєнна відбудова; освітянська сфера; Україна; вища освіта; prospects; post-war reconstruction; educational sphere; Ukraine; higher education