Соціально-економічна та екологічна стійкість коротких ланцюгів постачання: можливості для розвитку сільських територій - Бабич, Микола; Бабич, Николай; Babych, Mykola (My University, 2018)
В роботі обґрунтовано доцільність розвитку коротких ланцюгів постачання на місцевому рівні. Встановлено, що такий підхід забезпечує стійкість розвитку сільської території, зокрема сприяє: соціальній взаємодії, розвитку громади, здоров'ю і добробуту населення, сільському розвитку та економічному відродженню, досягненню економічних вигод фермерськими господарствами, зменшенню споживання енергії та викидів вуглецю, сталості агросистеми.
Бабич, М. Соціально-економічна та екологічна стійкість коротких ланцюгів постачання: можливості для розвитку сільських територій = Social-economic and environmental stability of short supply chains: opportunities for development rural territories / М. Бабич // Agricultural and Resource Economics. – 2018. – Vol. 2, No. 1. – С. 42–59.
Keywords: економічна стійкість; соціальна стійкість; екологічна стійкість; громада; сільський розвиток; здоров’я і добробут; фермерське господарство; Україна; экономическая устойчивость; социальная устойчивость; экологическая устойчивость; община; сельское развитие; здоровье и благосостояние; фермерское хозяйство; Украина; economic sustainability; social sustainability; environmental sustainability; community; rural development; health and well-being; farming; Ukraine