Наукометричний аналіз дисертаційного фонду Наукової бібліотеки НУК на допомогу поліпшенню публікаційної активності науковців університету - Костирко, Т. М.; Бондар, І. В. (My University, 2014)
У статті, використовуючи сучасні методи наукометрії, проаналізовано дисертаційний фонд Наукової бібліотеки НУК. Метою дослідження стала оцінка продуктивності науково-дослідної роботи науковців на матеріалі авторефератів кандидатських дисертацій за період з 2003 по 2013 рр., що знаходяться у фонді Наукової бібліотеки НУК.
Костирко, Т. М. Наукометричний аналіз дисертаційного фонду Наукової бібліотеки НУК на допомогу поліпшенню публікаційної активності науковців університету / Т. М. Костирко, І. В. Бондар // Вісн. ОНУ. – О., 2014. – Т. 19, вип. 1 (11). – С. 104–118.
Keywords: наукометричні дослідження; бібліометрія; наукові публікації; дисертації