Жукова О. Ю.Шутко, К. П.Shutko, K. P.2022-06-292022-06-292022https://eir.nuos.edu.ua/handle/123456789/5792Шутко, К. П. Розробка та обґрунтування бізнес-плану створення нового підприємства у галузі виноробства = Development and substantiation of a business plan for the creation of a new one in the field of winemaking : бакалаврська робота ; 076 “Підприємництво, торгівля та біржова діяльність“ / К. П. Шутко ; наук. кер. О. Ю. Жукова. – Миколаїв : НУК, 2022. – 84 с.Шутко К. П. «Розробка та обґрунтування бізнес-плану створення нового у галузі виноробства» – бакалаврська робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр». – Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова, м. Миколаїв, 2022. У випускній кваліфікаційній роботі розглянуті теоретичні засади створення та діяльності підприємства, роль планування у підприємницькій діяльності. Виконано аналіз ринку вина та обрано організаційно-правову форму підприємства, що створюється. У практичній частині розроблено бізнес-план створення підприємства ТОВ «Лібера», який довів високу ефективність проєкту.ukпідприємствоплануваннябізнес-планекономічна ефективність076 “Підприємництво, торгівля та біржова діяльність“enterpriseplanningbusiness planeconomic efficiencyРозробка та обґрунтування бізнес-плану створення нового підприємства у галузі виноробстваOther