Дослідження та аналіз систем прогнозування обсягів продажу на основі різних факторів на прикладі мережі магазинів автозапчастин - Тихомиров Д. А.; Tykhomyrov Dmytro (My University, 2024)
Дипломна робота присвячена дослідженню та вибору алгоритмів прогнозування даних для прийняття рішень адміністратором мережі магазинів автозапчастин для розробки підсистеми «Адміністратор магазинів» При виконанні дипломної роботи: розроблено концепції інформаційної системи рішення з організаційного забезпечення, рішення з інформаційного забезпечення, рішення з технічного забезпечення, рішення з програмного забезпечення. Виконано кодування програмних модулів, виконано тестування отриманого програмного забезпечення, розроблено додатки. Метою створення системи підвищення ефективності організації магазину шляхом автоматизації робочого процесу.
Research and analysis of sales forecasting systems based on various factors using the example of a chain of auto parts stores
Тихомиров, Д. А. Дослідження та аналіз систем прогнозування обсягів продажу на основі різних факторів на прикладі мережі магазинів автозапчастин = Research and analysis of sales forecasting systems based on various factors using the example of a chain of auto parts stores : магістерська робота ; спец. 124 ''Системний аналіз'' / Д. А. Тихомиров ; наук. кер. І. Л. Михелєв. – Миколаїв : НУК, 2024. – 121 с.
Keywords: системний аналіз; системи прогнозування; магазини автозапчастин; 124 ''Системний аналіз''; systems analysis; forecasting systems; auto parts stores