Нейрон класифікації векторів по тілесних кутах - Кутковецький, Валентин Якович; Турти, Марина Валентинівна (My University, 2019)
Корисна модель належить до нейронів та нейронних мереж (НМ), призначених для класифікації та групування векторів в інтелектуальних системах підтримки рішень по тілесних кутах (Т-кутах).
Пат. 135384 Україна. Нейрон класифікації векторів по тілесних кутах / В. Я. Кутковецький, М. В. Турти (Україна). – Заявл. 01.02.2019 ; опубл. 25.06.2019, Бюл. № 12.