Математичні методи дослідження операцій - Ємельянова, Тетяна Василівна; Варшамов, Армен Варшамович; Бондаренко, Михайло Борисович (My University, 2004)
Розглянуто основні принципи та задачі дослідження операцій, висвітлено загальну задачу лінійного програмування та її властивості. Дано обґрунтування основних методів розв’язування задач і розглянуто їх алгоритми. Виклад теоретичного матеріалу супроводжується прикладами.Призначено для студентів, які вивчають дослідження операцій та математичне програмування.
Ємельянова, Т. В. Математичні методи дослідження операцій : конспект лекцій. Ч. 1 / Т. В. Ємельянова, А. В. Варшамов, М. Б. Бондаренко. - Миколаїв : НУК, 2004. - 60 с. + ел. копія.
Keywords: дослідження операцій; вища математика; математичні методи; лінійне програмування; математичне програмування