Моделі та засоби систем контролю і керування мобільними роботами багатоцільового призначення на феромагнітних поверхнях - Герасін, О. С.; Gerasin, O. S. (My University, 2019)
Дисертаційне дослідження присвячене актуальним питанням розробки моделей та різнотипних засобів для підвищення ефективності систем контролю і керування мобільними роботами багатоцільового призначення (МРБП), які здатні переміщувати робочий інструмент по феромагнітних поверхнях (ФП).
Models and means of the control systems of multipurpose mobile robots on ferromagnetic surfaces
Герасін, О. С. Моделі та засоби систем контролю і керування мобільними роботами багатоцільового призначення на феромагнітних поверхнях : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.13.07 / О. С. Герасін, НУК ім. адмірала Макарова ; наук. керівник Ю. П. Кондратенко. – Одеса, 2019. – 28 с.
Keywords: автоматизація; багатозв'язна система автоматичного керування; комп’ютеризована система контролю і керування; нейро-нечіткі технології; мобільний робот багатоцільового призначення; ідентифікація притискного зусилля; датчик проковзування; automation; interrelated automatic control system; computerized control system; neuro-fuzzy technologies; multipurpose mobile robot; identification of clamping force; slip displacement sensor