Психологічна готовність батьків до навчання дитини в інклюзивному просторі - Сологашвілі Л. В.; Solohashvili L. V. (My University, 2026)
У кваліфікаційній роботі представлено теоретичні основи та емпіричне дослідження психологічної готовності батьків до навчання дитини в інклюзивному просторі. Проведено аналіз сучасних підходів до вивчення даної проблематики з використанням надійних психодіагностичних методик та методів математичної статистики для підтвердження достовірності отриманих результатів.
Psychological readiness of parents for educating their child in an inclusive space
Keywords: інклюзивний освітній простір; діти з особливими освітніми потребами; психологічна готовність; навчання; 053 ''Психологія''; inclusive educational space; children with special educational needs; psychological readiness; education