Assessing the effectiveness of using parallel computing in controlling of autonomous electric power plants - Ushkarenko O. O.; Shurmin Y. A.; Vorobiov M. S. (My University, 2024)
У тезах досліджено особливості використання теорії масового обслуговування для оцінки ефективності використання паралельних обчислень при вирішенні завдань управління об’єктами у складі автономних, у тому числі суднових електроенергетичних систем. Наведено моделі систем масового обслуговування для випадків відсутності паралельної обробки даних і для паралельній обробці даних. Отримано кількісні значення для оцінки ефективності використання паралельних обчислень.
Ushkarenko O. O. Assessing the effectiveness of using parallel computing in controlling of autonomous electric power plants / O. O. Ushkarenko, Y. A. Shurmin, M. S. Vorobiov // Матеріали XVII міжнар. наук.-практ. конф. ''Інформаційні технології і автоматизація – 2024''. – Одеса : Вид-во ОНТУ, 2024. – С. 261–263.
Keywords: power plant; parallel computing; queuing system; performance indicator