Проблема гуманізації та гуманітаризації освіти у сучасних вітчизняних дослідженнях - Міняйлова, А. В.; Miniaylova A. V. (My University, 2015)
У статті розглянуто основні підходи сучасних вітчизняних науковців до проблеми гуманізації та гуманітаризації освіти, висвітлено ці поняття та розкрито їх взаємозв’язок. Зазначено найважливіші складові гуманізації освіти та її принципи. Розглянуто низку теоретичних та практичних проблем гуманізації та гуманітаризації вищої технічної освіти
Education humanization and humanitarization problem in modern domestic research
Міняйлова, А. В. Проблема гуманізації та гуманітаризації освіти у сучасних вітчизняних дослідженнях / А. В. Міняйлова // // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2015. – Вип. 8. – С. 5–7.
Keywords: гуманізація; гуманітаризація; освіта; вища освіта; вища технічна освіта; поняття; принципи; взаємозв’язок; humanization; humanitarization; education; higher education; higher technical education; concepts; principles; connection