Економіко-екологічна збалансованість підприємницької діяльності як передумова сталого розвитку регіону - Єфімова, Г. В.; Гришина, Н. В. (My University, 2014)
Розглянуті передумови розвитку екологічного підприємництва в Миколаївській області. Надано оцінку економіко-екологічного стану підприємницької діяльності в регіоні. Запропоновано першочергові заходи щодо формування та подальшого ефективного функціонування екологічно-орієнтованого малого підприємництва
Єфімова, Г. В. Економіко-екологічна збалансованість підприємницької діяльності як передумова сталого розвитку регіону / Г. В. Єфімова, Н. В. Гришина // Економіст. – 2012. - №6 (308). – С. 22-25.
Keywords: економіко-екологічна збалансованість; сталий розвиток регіону; підприємницька діяльність; екологічно-орієнтоване підприємництво; малі підприємства